modele din acryl

Pedichiura

Pedichiura reprezinta o excelenta metoda de relaxare si de ingrijire a picioarelor. Membrele inferioare sunt cel mai greu incercate parti ale corpului, iar mersul pe jos si incaltarile isi lasa amprenta in mod neplacut asupra lor. Pedichiura poate fi o procedura simpla, ce include pilirea partilor dure si taierea si pilirea unghiilor, sau poate fi imbogatita cu un masaj si o crema de hidratare.

Manichiura clasica

Manichiura clasica, manichiura simpla sau manichiura comuna, manichiuda umeda este cea care se poarta indiferent de varsta, tendintele modei sau ocazie.
Manichiura clasică este tipul de manichiură cel mai des întâlnit și ușor de făcut. Latura de diferențiere a acestui tip de manichiură de celelalte este ca după piliere și darea formei, mâinile se înmoaie în soluție specială, care înmoaie cuticula și o pregătește pentru tăiere, oferă efectul relaxant și liniștitor a pielii în total.


Avantaje
- perioada de timp a efectuării manichiurii  este mică
- ușurință
- pentru mâini neângrijite acesta este unicul remediu


Dezavantaje
- riscul mare de traumare a cuticulei, ceea ce poate duce la infecții
- pe unghii la manichiura clasică oja nu persistă o perioadă îndelungată de timp, fiindcă unghii au o structura stratiala, imbibă apa, si la uscare se strang, evident ca se strange si oja, care la aceasta comprimare formeaza crapaturi mici
-nu este exlusa formarea musticioarelor pe cuticula

Baia de parafina

 Trecerea de la un anotimp la altul este resimţită de mâinile dumneavoastră. Este  ştiut faptul că mâinile trădează vârsta, în cele mai multe cazuri, fiind o oglindă a dumneavoastră.
În zilele noastre, parafina este indispensabilă în îngrijirea şi tratarea mâinilor şi picioarelor. Munca menajeră, cea de birou, sportul în aer liber, grădinăritul, dar şi înaintarea în vârstă, şi încă multe altele ne solicită aceste tratamente.
Parafina este soluţia ideală pentru pielea uscată şi sensibilă.



Tratamentul cu parafina are ca efecte depigmentarea, hidratarea si catifelarea mâinilor pentru o perioada lunga de timp. Se recomanda a se efectua atat in anotimpul fierbinte cand mâinile sunt supuse temperaturilor inalte si radiatiilor solare, cat si in anotimpul rece, cand din cauza frigului gradul de hidratare al pielii scade considerabil.

 Pentru un tratament eficace efectuati baia de parafina pentru inceput o data pa saptamana , dupa aceea o data la 2 saptamani.

Poze manichiura clasica





Manichiura clasica

Manichiura clasică este tipul de manichiură cel mai des întâlnit și ușor de făcut. Latura de diferențiere a acestui tip de manichiură de celelalte este ca după piliere și darea formei, mâinile se înmoaie în soluție specială, care înmoaie cuticula și o pregătește pentru tăiere, oferă efectul relaxant și liniștitor a pielii în total.

poze unghii tehnice







 


 

 


Unghii ehnice dupa 3 saptamani

Unghii tehnice french cu sclipici

Sclipiciul- pulbere magica si aproape nelipsita din decorurile actuale. Fie ca o folositi numai pt french fie pentru anumita decoruei sau pe intreaga suprafata a unghiei da intotdeauna un aspect deosebit unghiilor.

Unghii cu gel+aplicat strassuri

Unul dintre cele mai utilizate decoratiuni de nail art sunt strasurile. Disponibile in diferite forme si culori fac posibila aplicarea pe portiuni largi ale unghiei sau numai accentuarea decorului

Unghii tehnice+french

Manichiura frantuzeasca inspira rafinament, simplitate si bun gust. Specialistii in moda afirma ca aceasta nu se va demoda niciodata. Se poate asorta cu usurinta la orice tinuta si poate fi realizata de orice femeie. Avand in vedere aceste aspecte, ti-am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti faci singura manichiura french.

Manichiura pentru mirese !

Pentru ziua nuntii ai nevoie de o manichiura rezistenta si perfecta.Iata care sunt tendintele in 2011 in materie de manichiuri pentru mirese :

1. NAIL ART
-aplicatiile pe unghii sunt cele mai spectaculoase.Fie ca e vorba de cristale,flori sau alte forme angelice,totul se reduce la o manichiura perfecta.

2. MIXURI DE CULOARE
-asorteaza-ti unghiile cu ceva inedit din tinuta ta,creand un look bine incadrat sau poti alege ca manichiura sa fie pata de culoare.Mixuri de culoare si design poate complecta imaginea perfecta pe care vrei sa o ai.

3. MANICHIURA FRANTUZEASCA
-daca nu vrei sa risti,atunci poti adopta acest tip de manichiura si nu ai cum sa dai gres.


4. MINIMALISM SAU NU
-poti alege de asemenea pentru marea zi,o singura culoare : ceva albastru poate fi chiar lacul de unghii

Cum sa iti pastrezi unghiile sanatoase in anotimpul rece?

Sanatatea unghiilor incepe din interior,asa ca asigura-te ca asimilezi destula vitamina E.Aceasta nu numai ca ii va ajuta unghiile,ci si parul si pielea.

Urmeaza o dieta echilibrata si asimileaza cat mai mult calciu.Petele albe de pe unghii indica o deficienta de calciu.In cazul in care observi asa ceva ia repede atitudine.

                6 trucuri pentru a-ti repare unghiile deteriorate:
-pe timpul iernii sa nu iesi afara din casa fara sa porti manusi ;in acest fel ,mainile tale si cuticulele nu vor suferi si vei avea unghii sanatoase
-atunci cand gatesti sau faci curat,poarta manusi pentru a te proteja ; mainile tale iti vor fi recunoscatoare
-pastreaza totdeauna la indemana o crema de maini sau una pentru cuticule si foloseste-le cat mai des
-lasa unghiile sa creasca putin mai mult si apoi taie-le tot asa ; unghiile cresc in straturi si daca o sa repeti acest procedeu o sa ai unghii puternice si sanatoase
-nu folosi foarte des acetona sau lac de unghii ; lasa-le din cand in cand sa mai respire
-NU ITI ROADE UNGHIILE

Despre unghi tehnice

Reconstructia cu gel UV este ideala pentru o manichiura impecabila si unghii mult mai rezistente:

  • in cazul in care aveti unghii lungi si sanatoase puteti opta pentru acoperirea lor cu gel UV.
  • Pentru unghii scurte, roase, subtiri sau exfoliate acestea vor fi reconstruite cu gel.

Inainte de aplicarea unghiilor:
Nu taiati cuticulele, acestea vor fi taite inainte de aplicarea unghiilor, existand o anumita metoda astfel incat sa nu doara sau sa usture in momentul uscarii gelului in lampa UV.
Nu taiati unghiile, acestea vor fi pilite special pentru ca gelul sa se lipeasca de unghia naturala.
Atat timp cat aveti unghiile din gel:
  • Nu taiati unghia din gel intrucat aceasta de poate dezlipi de pe unghia naturala, in momentul ruperii se va rupe si o parte de pe suprafata unghiei naturale, de unde apare riscul imbolnavirii prin aparitia de bacterii sau ciuperci.
  • Nu incercati sa eliminati singure unghiile construite, pot aparea leziuni ale unghiei.
  • Folositi ulei de ingrijire a cuticulelor, acesta ajuta atat la hidratarea cuticulelor cat si hraneste unghia naturala de la radacina. Odata construite unghiile rezista intre 3 pana la 4 saptamani in functie de cat de repede creste unghia naturala. Apoi unghiile trebuie umplute cu gel, se va pili gelul vechi si se va reface toata unghia.

Cat timp rezista unghiile construite:
Odata construite unghiile rezista intre 3 pana la 4 saptamani in functie de cat de repede creste unghia naturala. Apoi trebuie umplute.
Cat timp dureaza aplicarea gelului UV:
In procesul de constructie se folosesc 3 tipuri de gel care se aplica pe unghia naturala. Dupa aplicarea fiecarui gel acesta se intareste in lampa UV timp de 2-4 minute. Procedeul poate dura intre 1-2 ore, in functie de starea unghiilor si modelul dorit.
Pentru intretinerea unghiilor tehnice la 3-4 saptamani se acopera golul format prin cresterea unghiei naturale. Acest procedeu dureaza intre 1-2 ore.

Unghii tehnice

  Orice femeie isi doreste o manichiura de invidiat si niste unghii tari ca otelul. Insa din diverse motive, precum lipsa calciului, la majoritatea femeilor unghiile sunt moi, se exfoliaza, cuticulele cresc urat si chiar daca reusim sa scapam de aceste probleme, intotdeauna apare un mic "incident casnic" care sa ne rupa cel putin una din unghii. Pentru femeile cu unghii slabe, pentru cele care au prostul obicei de a-si roade unghiile sau pentru ocazii speciale, cum ar fi propria nunta, exista insa alternativa - unghiile tehnice. Exista doua tipuri uzuale de unghii tehnice: cu gel sau cu acryl (asa-numitul portelan).

Unghiile tehnice cu gel sunt cele mai des utilizate deoarece sunt mai usor de aplicat, insa sunt mai putin rezistente pentru femeile care duc o viata mai energica, spala multe vase sau sunt implicate in diverse activitati care implica folosirea degetelor.

Unghiile tehnice cu acryl sunt cele mai rezistente tipuri de unghii tehnice, insa daca nu sunt aplicate corespunzator, exista riscul sa se crape sau sa se desprinda, rupand astfel si straturi din unghia naturala. Unghiile din acril trebuie indepartate total atunci cand se crapa sau cand intre unghia tehnica si cea naturala intra apa sau alte substante.

Ingrijirea unghiilor trebuie facuta cu atentie, si indiferent ca sunt aplicate cu gel sau cu acryl, unghiile trebuie umplute o data la 2-3 saptamani la baza unghiei, unde aceasta creste si pilite la varful unghiei pentru a-si pastra aceeasi lungime si pentru a-si pastra aspectul natural.