Despre unghi tehnice

Reconstructia cu gel UV este ideala pentru o manichiura impecabila si unghii mult mai rezistente:

  • in cazul in care aveti unghii lungi si sanatoase puteti opta pentru acoperirea lor cu gel UV.
  • Pentru unghii scurte, roase, subtiri sau exfoliate acestea vor fi reconstruite cu gel.

Inainte de aplicarea unghiilor:
Nu taiati cuticulele, acestea vor fi taite inainte de aplicarea unghiilor, existand o anumita metoda astfel incat sa nu doara sau sa usture in momentul uscarii gelului in lampa UV.
Nu taiati unghiile, acestea vor fi pilite special pentru ca gelul sa se lipeasca de unghia naturala.
Atat timp cat aveti unghiile din gel:
  • Nu taiati unghia din gel intrucat aceasta de poate dezlipi de pe unghia naturala, in momentul ruperii se va rupe si o parte de pe suprafata unghiei naturale, de unde apare riscul imbolnavirii prin aparitia de bacterii sau ciuperci.
  • Nu incercati sa eliminati singure unghiile construite, pot aparea leziuni ale unghiei.
  • Folositi ulei de ingrijire a cuticulelor, acesta ajuta atat la hidratarea cuticulelor cat si hraneste unghia naturala de la radacina. Odata construite unghiile rezista intre 3 pana la 4 saptamani in functie de cat de repede creste unghia naturala. Apoi unghiile trebuie umplute cu gel, se va pili gelul vechi si se va reface toata unghia.

Cat timp rezista unghiile construite:
Odata construite unghiile rezista intre 3 pana la 4 saptamani in functie de cat de repede creste unghia naturala. Apoi trebuie umplute.
Cat timp dureaza aplicarea gelului UV:
In procesul de constructie se folosesc 3 tipuri de gel care se aplica pe unghia naturala. Dupa aplicarea fiecarui gel acesta se intareste in lampa UV timp de 2-4 minute. Procedeul poate dura intre 1-2 ore, in functie de starea unghiilor si modelul dorit.
Pentru intretinerea unghiilor tehnice la 3-4 saptamani se acopera golul format prin cresterea unghiei naturale. Acest procedeu dureaza intre 1-2 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu